Over Studio Grootveld

Blije mensen. Felle kleuren. Fonkelende lichtjes. Liefdesverhalen fascineren ons. En wij zijn vereerd om het belangrijkste moment in jouw leven te mogen vastleggen. Dit is niet business as usual, maar een geweldig voorrecht. En zo gaan wij er ook mee om. Onze fotografie en films worden geïnspireerd door de intimiteit en passie van de mensen waar we mee mogen werken. Beeldverhalen gekenmerkt door een tijdloze stijl.

name-danny
Fotograaf & Filmmaker

Danny geniet ervan om verliefde mensen te zien. Hij is een man met passie en oog voor detail. Danny is reeds voor vele jaren werkzaam als fotograaf en tv/filmmaker en heeft geschoten voor een variëteit aan tv-kanalen, BN’ers, magazines, bedrijven, verliefde bruidsparen en geliefde families, uit binnen- en buitenland.

“Ik word nog elke dag gelukkig van wat ik doe, vanwege de mensen die ik ontmoet en de nieuwe plekken die ik mag ontdekken.”

Naast zijn passie voor fotografie en filmen houdt Danny van koken, een goede film in de bios of serie op Netflix, reizen en het maken van herinneringen met Ezra en hun schattige Franse Bulldog George.

Op het gebied van televisie heeft hij vele promo’s mogen regisseren en gemonteerd voor talloze succesvolle tv-shows, waaronder de hitserie Als de dijken breken en andere dramaseries, The Passion, Het Familiediner en BBC natuurseries als Planet Earth, Africa en Earthflight. Dezelfde kwaliteiten die hij inzet om miljoenen kijkers te trekken naar de tv-shows waar hij voor werkt, gebruikt hij in zijn bruidsfotografie en wedding films. Een fijne balans van emotie, compositie, detail, muziek, ritme en structuur.

“Bij Studio Grootveld leggen we ons er volledig op toe om jullie love story zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Romantisch. Verhalend. Pure beelden, in alle kwetsbaarheid en eerlijkheid.”

name-ezra
Fotograaf

 
Ezra denkt in beeld. De droom voor Studio Grootveld is in haar gedachten geboren, vele jaren geleden. Fotografie is een kunstvorm, en zo gaat Ezra er ook mee om. Ezra houdt ervan om te werken met verliefde stellen en zit altijd vol met creatieve ideeën voor shoots. Haar oog voor schoonheid en detail kenmerken haar fotografie.

“Jouw verhaal wordt verteld met stijl, elegantie, schoonheid en gedrevenheid. De beelden die ons toevertrouwd worden om vast te leggen zullen je voor de rest van je leven herinneren aan dit belangrijke moment. Het is een investering in je toekomst, en dat begrijpen wij.”

Ezra gelooft stevig in het volgen van je dromen, en deze nooit uit het oog te verliezen. Naast haar passie voor fotografie houdt ze zielsveel van haar puppy George en kan ze eindeloos genieten van kleurrijke bloemen, zachte pastelkleuren, make-up, mode en boven alles: work-out. Ezra verlaat nooit de sportschool zonder een foto of filmpje te posten van haar work-out, vaak de hashtag #strongnotskinny gebruikend.

“Bij Studio Grootveld is het niet alleen onze job, maar ook ons voorrecht om met jullie samen te werken, om jullie liefdesverhaal te vertellen.”

Meer weten over Studio Grootveld en onze mogelijkheden? Stuur ons een berichtje.